Hoe stel ik een geschikt CV op? Hieronder vind je de tips & tricks voor een succesvolle carrière!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Ken je dit gezegde? Dit is voor een potentiele werkgever absoluut waar. Jouw curriculum vitae (CV) is jouw eigen persoonlijke visitekaartje. Belangrijk is om hier dus veel aandacht aan te besteden. Maar wat moet er nu eigenlijk in jouw CV staan? Wat vinden werkgevers nu écht belangrijk? BOEG geeft jou tips.

  • Zorg voor goed aangevulde persoonlijke gegevens
  • Je opleidingen komen na je persoonlijke gegevens. Zorg dat dit omgekeerd chronologisch is. Dus, je meest recente opleidingen komen als eerst. Let op! Maak een onderscheid tussen je opleidingen en je cursussen.
  • Geef je talenkennis en eventueel je automatiseringskennis weer.
  • Je werkervaring geef je ook omgekeerd chronologisch weer. Dus het meest recente als eerst. Besteed het meeste aandacht aan de werkervaring(en) die overeenkom(t)(en) met de baan waarvoor je solliciteert. Som dus op wat je allemaal hebt gedaan in deze functie.
  • Heb je referenties? Neem deze op in je CV!
  • Investeer in een mooie opmaak. Een eerste indruk maak je maar één keer toch? Ook met het plaatje aan de buitenkant. Dus val op!

Heb je hulp nodig met het opstellen van je CV? Je kunt ons altijd mailen en bellen voor meer informatie!

[vc_single_image image=”11494″ css_animation_delay=”0″]

[vc_cta_button call_text=”Op de hoogte blijven van BOEG?” title=”Schrijf je in voor de nieuwsbrief” href=”http://boegwerkt.us6.list-manage.com/subscribe?u=0e1fb878975f8b08966cbe040&id=a622306698″][/vc_cta_button]

© BOEG 2020 - Alle rechten voorbehouden. - Ontwerp & realisatie: Spring