‘Werk brengt je verder en motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen’

BOEG bemiddelt en adviseert in de techniek binnen de specialismen Electro-, Installatie- & Bouw. Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. Het gaat hierbij om bouwbedrijven, installateurs, ingenieursbureaus, toeleveranciers en zorginstellingen. Deze installaties zijn hoofdzakelijk gebouwgebonden maar ook binnen de industrie, infra en scheepvaart.

BOEG bemiddelt voor vast en tijdelijk werk. Om hier goed invulling aan te geven hebben wij een Werkwijze op maat. BOEG begeleidt op drie verschillende manieren naar nieuw werk:

  • Een vaste baan op basis van Werving en Selectie of Executive Search
  • Interim opdrachten in dienst van BOEG
  • Tijdelijke opdrachten als zelfstandige (ZZP)

[vc_single_image image=”11131″ css_animation_delay=”0″]

Werving en Selectie

BOEG W&S bemiddelt op MBO+, HBO en WO niveau, van starter tot zeer ervaren, in een salarisrange van € 35.000,- tot € 75.000,- zoals bijvoorbeeld: Technicus, Tekenaar/Constructeur, Projectleider, Uitvoerder, Adviseur, Calculator, Bedrijfsleider en Werkvoorbereider.

Executive Search

BOEG Executive Search bemiddelt ervaren executives op HBO en WO niveau, in een salarisrange van € 75.000,- tot € 200.000,- zoals bijvoorbeeld: projectmanager, adjunct directeur, bedrijfsleider, projectdirecteur en andere hoger management rollen binnen de bouw en installatie

HR advies

Wij organiseren training op maat, Coaching, Outplacement en het ‘’Abonnement op je persoonlijke ontwikkeling’’. Wij zijn DISC gecertificeerd en zetten dit in om gedrag en drijfveren in kaart te brengen. Alle trajecten worden vormgegeven op basis van de behoefte en de wensen van klant en kandidaat. BOEG heeft haar eigen STiR geregistreerde coach.

© BOEG 2020 - Alle rechten voorbehouden. - Ontwerp & realisatie: Spring