Ben jij een BOEGbeeld in jouw markt?

Als BOEGbeeld loop je voorop in de markt, haal je het beste uit jezelf en zie je werk, net als wij, als motivator. Om dit te bereiken ben je constant in ontwikkeling en werk je aan de mooiste projecten. BOEG gaat je daarbij helpen.

BOEG heeft een gigantisch netwerk waar jij een belangrijk onderdeel van bent. Wij zetten dat netwerk voor jou in! Als BOEGbeeld kies je ervoor om je voor een langere periode aan BOEG te verbinden. Je bent in dienst bij BOEG en werkt van project naar project, passend bij jouw ontwikkeling. Wij zijn pas blij als jouw talent volledig tot zijn recht komt. Dit is persoonlijk en dus maatwerk.

BOEG zoekt elektro-, installatietechnische, bouwkundige en financiële BOEGbeelden.
Bekijk hier alle vacatures voor BOEGbeelden.
Waarom BOEGbeeld bij BOEG?

Net als jij zijn wij specialisten in onze markten en hebben we een sterke focus. Wij weten hoe we onze mensen verder kunnen brengen. Hier krijg je een persoonlijk budget voor en een belangrijk hulpmiddel: jouw eigen BOEGreis, die we samen maken. Bij BOEG hebben we korte lijnen, wij zijn er om jou optimaal te laten presteren. Wij snappen dat werk een belangrijk deel is van je leven en bijdraagt aan jouw geluk.

Daarnaast zijn wij het leukste bedrijf van Nederland en organiseren we regelmatig evenementen waar je je collega’s kunt ontmoeten.

Wat houdt jou tegen om bij de besten te horen in jouw markt?

Izet – Projectleider

‘Ik hou van uitdaging en afwisseling in mijn werk. Het gevoel van iets creëren motiveert mij.’

Izet is projectleider. Hij is technisch verantwoordelijk voor het integrale project waar hij werkzaam is. Izet is al bijna 6 jaar werkzaam bij BOEG en heeft al aan vele mooie projecten mogen meewerken, van de Noord Zuid lijn tot aan het ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag. De uitdaging in zulke indrukwekkende projecten motiveert hem in zijn werk.

Mocht Izet ooit de loterij winnen dan zou het een gedeelte van het geld willen investeren en zijn maandelijkse lasten verlichten. Het overige geld zou hij opmaken aan leuke dingen zoals een mooie vakantie met zijn gezin.

Het hele interview lees je hier.