Executive search

Boeg Executive Search


Het verbinden van motivatie, dromen en durf met een unieke passende uitdaging. Een uitdaging waarbinnen werk daadwerkelijk een motivator is, dat is ons streven! Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleide executives in Finance. Denk hierbij aan functies als (senior) business controller, finance manager en CFO. Als executive heb jij de potentie je verder te kunnen ontwikkelen en zo mee te groeien met de snel veranderende marktomstandigheden.

Ons proces


Een zoektocht op basis van exclusiviteit

Assessment


Gericht op capaciteit, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden

Evaluatie


Vertalen van kennis, kunde en karakter naar een visie en strategie

Ons proces

Een zoektocht voor een opdrachtgever naar een passende kandidaat geven wij vorm op basis van maatwerk. BOEG heeft exclusief de opdracht, waarna wij op zoek gaan naar een executive. Als geselecteerde kandidaat doorloop je vaak een traject van een eerste gesprek, indien gewenst een assessment, gevolgd door een tweede gesprek.

Assessment

Indien door de opdrachtgever gewenst kan er een assessment ingezet worden. Het executive assessment is maatwerk en wordt afgenomen door een gerenommeerde partner op dit vlak.

Ter ondersteuning aan het gevormde beeld in het eerste gesprek, volgt bij het tweede gesprek het assessmentrapport. Dit rapport ondersteunt in de visie op capaciteit, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden.

Evaluatie

Zodra jij gestart bent bij de opdrachtgever start een nazorgfase, waarin we meerdere keren uitgebreid de procedures en ervaringen van beide partijen evalueren.

© BOEG 2020 - Alle rechten voorbehouden. - Ontwerp & realisatie: Spring