Executive search

Boeg Executive Search


Het verbinden van motivatie, dromen en durf met een unieke passende uitdaging. Een uitdaging waarbinnen werk daadwerkelijk een motivator is, dat is ons streven! Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleide executives in Finance. Denk hierbij aan functies als (senior) business controller, finance manager en CFO. Deze executives hebben de potentie zich verder te kunnen ontwikkelen en zo mee te groeien met de snel veranderende marktomstandigheden.

Ons proces


Een zoektocht op basis van exclusiviteit

Assessment


Gericht op capaciteit, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden

Evaluatie


Fase na een succesvolle bemiddeling

Ons proces

Een zoektocht naar een passend profiel geven wij vorm op basis van exclusiviteit. De opdracht wordt exclusief bij BOEG uitgezet gedurende een periode van 3 maanden.

Na een zorgvuldige, persoonlijke inventarisatie stellen we een conceptprofiel op. In overleg stellen we vervolgens het definitieve profiel op. 

Binnen ons uitgebreide netwerk gaan wij op zoek naar de ideale kandidaat en searchen actief ook buiten het bestaande netwerk. Daarnaast kan er voor gekozen worden om de vacante positie in de media kenbaar te maken.

Na uitvoerige, persoonlijke gesprekken en het inwinnen van referenties worden de best passende kandidaten alleen aan u gepresenteerd.

Assessment

Indien gewenst kunnen we een assessment inzetten. Het executive assessment is maatwerk en wordt afgenomen door een gerenommeerde partner op dit vlak.

Ter ondersteuning aan het gevormde beeld in het eerste gesprek, volgt bij het tweede gesprek het assessmentrapport.

Evaluatie

Na een succesvolle bemiddeling start de nazorgfase, waarin we meerdere keren uitgebreid de procedures en ervaringen van de bemiddelde evalueren.

© BOEG 2020 - Alle rechten voorbehouden. - Ontwerp & realisatie: Spring