We gebruiken jouw gegevens alleen voor de bedrijfsvoering bij BOEG. Ook gebruiken we jouw gegevens om onze dienstverlening te verbeteren en je op de hoogte te houden. Wil je dit niet meer dan kun je de wettelijke ‘opt-out’ gebruiken. Lees hier meer over in de disclaimer.

Ons grote netwerk binnen de bouw en installatietechniek zetten wij graag in om jou aan een passende stageplaats te helpen. Ben je klaar met school? Ook dan helpen wij jou graag met het vinden van een passende baan als starter.

Samen gaan wij op zoek naar een project dat het beste bij jou past. Kies je ervoor een project uit te voeren via BOEG? Dan worden er goede afspraken gemaakt over het op te leveren werk, dus je weet precies waar je aan toe bent. Je weet waar en hoe je jouw talent kunt inzetten en je kunt rekenen op een tijdige betaling. Gedurende de uitvoering van het project hebben we op regelmatige basis contact met elkaar. Op die manier levert BOEG maatwerk.

Als ZZP’er is het naast het werk doen wat je leuk vindt, van wezenlijk belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. Werk je voor BOEG dan begeleiden we je op het vlak van je persoonlijke ontwikkeling en zijn we je klankbord m.b.t. jouw ondernemerschap en vakmanschap. We kunnen zelfs helpen in je ontwikkeling door de inzet van een aan BOEG verbonden erkende coach.

Het kantoor van BOEG is gevestigd in het historische WYT gebouw in Rotterdam.

Dunantstraat 6
3024 BC Rotterdam

Kom je met de auto?
Plan jouw route via deze routebeschrijving.
Let op dat het in de gehele buurt betaald parkeren is.

Kom je met het openbaar vervoer?
Metrostation Coolhaven is op loopafstand.

BOEG betaalt het salaris per 4 weken. Hieronder zie je wanneer voor 2024:
Week 1 03-01-2024
Week 5 31-01-2024
Week 9 28-02-2024
Week 13 27-03-2024
Week 17 24-04-2024
Week 21 22-05-2024
Week 25 19-06-2024
Week 29 17-07-2024
Week 33 14-08-2024
Week 37 11-09-2024
Week 41 09-10-2024
week 45 06-11-2024
Week 49 04-12-2024

Het vakantiegeld betaalt BOEG uit bij de salaris betaling van mei.

Ja dat kan. Je gebruikt hiervoor het declaratie formulier dat je kunt vinden in het downloadcentrum. Als je het declaratieformulier hebt laten ondertekenen door jouw leidinggevende kun deze als bijlage toevoegen in jouw urendeclaratie in HelloFlex.

Er zijn verschillende dagen voor bijzonder verlof. Dit betekent dat je in verschillende gevallen recht hebt op een vrije dag.

Ondertrouw:

  • Wanneer de medewerker in ondertrouw gaat, krijgt hij/zij hiervoor vanuit de  CAO één vrije dag.

Huwelijk/geregistreerd partnerschap:

  • Wanneer de werknemer zelf in het huwelijksbootje stapt of bij geregistreerd partnerschap heeft hij/zij vaak recht op twee dagen verlof.
  • Wanneer het kind, broer, zus, ouder, schoonouder, schoonbroer of schoonzus van de medewerker gaat trouwen, krijgt hij/zij vaak één dag verlof. Vaak geldt hierbij de voorwaarde dat door de werknemer de huwelijksplechtigheid wordt bijgewoond.

Jubileum:

  • Bij een dienst- en huwelijksjubileum heeft de werknemer vaak recht op één tot drie verlofdagen. Het aantal dagen is vaak afhankelijk van de lengte van de dienstbetrekking. Bij een 25-jarig dienstverband of huwelijk heeft de werknemer recht op één dag verlof. Bij 40 jaar op twee dagen verlof.
  • Bij een 25-, 40-, 50- of 60-jarig huwelijksjubileum van ouders, schoonouders of grootouders hebben medewerkers recht op één vrije dag.

Overlijden

  • Wanneer een direct familielid van de werknemer overlijdt, heeft de werknemer recht op het zogenoemde calamiteitenverlof. Het calamiteitenverlof is er om de nodige zaken snel te kunnen regelen en kan, afhankelijk van de situatie, een paar uren tot een paar dagen duren. Calamiteitenverlof kan overgaan in bijzonder verlof. Tijdens het verlof wordt het loon doorbetaald door de werkgever.
  • Eerste graad: bij het overlijden van een echtgenoot/partner of inwonend kind krijgt een werknemer verlof van de dag van overlijden tot en met de dag van de begrafenis of crematie.
  • Tweede graad: wanneer een ouder, schoon-, stief- of pleegouder, broer, zus, niet inwonend of aangehuwd kind, grootouder (of zijn/haar echtgenoot) of kleinkind overlijdt, heeft de medewerker recht op één vrije dag en eventueel een tweede vrije dag voor het bijwonen van de begrafenis of crematie. Indien de werknemer de begrafenis of crematie mee dient te regelen, heeft de werknemer recht op verlof van de dag van overlijden tot en met de dag van de begrafenis of crematie.

Een korte handleiding voor HelloFlex vind je hier.

Kim van der Vreede is de vertrouwenspersoon binnen BOEG. Je kunt telefonisch contact met haar opnemen via 06 82 72 79 02 of via het speciaal hiervoor bestemde email adres vertrouwenspersoon@boeg.nl.

Onze vertrouwenspersoon Kim behandelt alle hulpvragen in strikte vertrouwelijkheid.

Ben je ziek? Allereerst natuurlijk beterschap!

Je belt altijd op de dag dat je ziek thuisblijft of naar huis gaat even naar BOEG, 010 – 300 71 60. Jouw BOEG adviseur houdt altijd even contact met jou tijdens je ziekte.
Op het moment dat je weer aan het werk gaat laat je dit ook altijd even telefonisch weten zodat wij je weer beter kunnen melden.

Ziekte uren kun je in je urendeclaratie openlaten. Wij vullen deze voor jou in.

© BOEG 2020 - Alle rechten voorbehouden. - Ontwerp & realisatie: Spring