BOEG preferred supplier voor bouw A-pier Schiphol

Het aantal reizigers en vluchten via Schiphol groeit, maar er is niet voldoende ruimte. Daarom wordt er de komende jaren gebouwd en verbouwd om de capaciteit van de luchthaven uit te breiden. Onder andere een nieuwe pier en terminal. Zo zijn passagiers en luchtvaartmaatschappijen ook in de toekomst verzekerd van een soepele reis naar de eindbestemming. Dit grote project brengt een groot aantal in te vullen vacatures met zich mee.

Ballast Nedam en TAV bouwen samen nieuwe pier & BOEG is preferred supplier

De bouw van de nieuwe A-pier op Schiphol is gegund aan de samenwerking tussen Ballast Nedam en TAV Construction. Speciaal voor dit project zijn zij een joint venture aangegaan. BOEG op haar beurt is door deze joint venture gekozen als preferred supplier. Wat betekend dat BOEG verantwoordelijk is voor het invullen van alle vacatures die dit project met zich meebrengt. Voor dit project zijn er verschillende rollen te vervullen, van uitvoerders tot werkvoorbereiders en van starter tot zeer ervaren. Bekijk hier alle vacatures voor het project A-pier Schiphol.

Royal Schiphol Group is zeer tevreden met de combinatie tussen het Nederlandse Ballast Nedam en TAV Construction die gespecialiseerd is in luchthavens.
“Met de gezamenlijke kennis van deze partijen kunnen wij de luchtvaartmaatschappijen en de passagier op de meest efficiënte wijze voorzien van additionele capaciteit en moderne voorzieningen op Schiphol. Daarbij moet het project gerealiseerd worden zonder dat de veiligheid of de capaciteit op de luchthaven in het geding komen. De nu gekozen joint venture heeft alles in zich om deze uitdagende opgave te laten slagen en de eerste ingebruikname van de pier eind 2019 waar te maken.”