Like Stichting Jarige Job naar de € 1000,-

,

Het is december, een mooi moment om terug te blikken op afgelopen jaar. En wat voor jaar!

2022 was het jaar dat BOEG 10 jaar bestond. Dat hebben we groots gevierd met ons héle netwerk.

Met het hele BOEG team (ja dit zijn ook onze BOEGbeelden) zijn we een weekend naar Gent geweest, we zijn verjaardagspakketten in gaan pakken bij Stichting Jarige Job, we hebben onze klanten met een mooi cadeau bedankt voor de samenwerking van de afgelopen 10 jaar én we hebben deze periode afgesloten met een knalfeest met ons hele netwerk bij Weelde Rotterdam. We kijken hier met een hele grote glimlach op terug.

Daarnaast was het een jaar waar we vele professionals hebben mogen helpen aan een volgende stap in hun carrière. Met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen Baas Over zijn Eigen Geluk wordt. Want dat kan! Iedereen heeft het in zich om de regie te pakken over zijn/haar eigen geluk, op werkgebied en daarbuiten. Bij BOEG bieden we die begeleiding die je daar voor nodig kan hebben.

Om dit mooie jaar goed af te sluiten zijn we met elkaar de studio ingedoken. Hier is een cover van Do they know it’s Christmas van Band Aid uitgekomen. In 1984 zongen grote artiesten uit die tijd een prachtig bedrag bij elkaar voor de hongersnood in Ethiopië.
Ook wij hopen een mooi bedrag aan een goed doel te doneren. We zijn het jaar gestart met een samenwerking met Stichting Jarige Job en hier sluiten we het jaar ook mee af. Er is een bedrag van € 1000,- vrijgemaakt die gedoneerd wordt aan Stichting Jarige Job bij 1000 likes op onze zangkunsten.

Hoe telt jouw like mee?

Op al onze social kanalen, Instagram, LinkedIn, Facebook & Tiktok, is het filmpje gepost. Op al deze kanalen kun je op de like button klikken. We tellen namelijk de likes van alle 4 de social kanalen bij elkaar op.

Je weet dus wat je te doen staat!

Like op LinkedIn

Like op Instagram

Like op tiktok

Like op Facebook