1 jaar Baas Over Eigen Geluk

Al 10 jaar zijn wij Baas Over Eigen Geluk, maar we hebben dit een jaar geleden écht als onze missie ingesteld.

Wij vinden dat iedereen Baas Over Eigen Geluk kan zijn. Maar wat betekent dat precies? Met deze 1 year anniversary is het een mooi moment om hier nog eens in te duiken.

Het kan echt, een baan waar je energie van krijgt en die voldoening, vrijheid en uitdaging biedt. En ja hoor, die ook nog eens te combineren is met dingen die voor jou belangrijk zijn in het leven. Denk aan gezin, familie, vrijwilligerswerk, hobby, sport… Jij weet waar je gelukkig van wordt. Vervolgens gaat het erom, wat doe jij eraan om dit te bereiken? Zodra jij het heft in handen neemt om jouw geluk te bereiken ben jij Baas Over Eigen Geluk.

BOEG kijkt samen met jou naar wat het beste bij jouw persoonlijke situatie en wensen past. Zodat je kunt doen waar jij gelukkig van wordt en Baas Over jouw Eigen Geluk bent. Tijdens werktijd én daarbuiten. Een paar collega’s vertellen wat het zijn van Baas Over Eigen Geluk voor hen betekent…

“Ik stel mijzelf regelmatig de vraag of alle fundamenten in mijn leven bijdragen aan de beste versie van mijzelf. Dit geldt voor relaties, werk en op dit moment ook over mijn woning.”
– Pim

“Ik reflecteer altijd over de gebeurtenissen in mijn leven. Dit zorgt ervoor dat ik bewust ben en blijf groeien als persoon. Ik geloof dat ik in staat ben om alles te bereiken wat ik wil en dat heb ik zelf in handen.”
– Victoria

“Bij BOEG krijg ik de ruimte om te groeien en deze pak ik met beide handen aan. Ik bepaal mijn doelen en doe vervolgens wat er voor nodig is om deze te bereiken.”
– Tessa