BOEG bekent kleur

We zullen er niet omheen draaien: wij vonden het tijd om kleur te bekennen bij BOEG. Wij zien werk als motivator en dan is het heel belangrijk om te weten wat je drijfveren zijn. Dat klinkt misschien lastig maar het is makkelijker dan je denkt, als je de juiste instrumenten gebruikt.

Donderdag 27 maart organiseerden wij de 7e editie van ‘Over een andere BOEG’.

‘Over een andere BOEG’ is een moment dat in het teken staat van kennisdeling, ontwikkeling en innovatie. Maar ook van openheid, transparantie en elkaar een spiegel durven voorhouden. Samen even dwarsdenken.

Het centrale thema van deze ‘Over een andere BOEG was: Een team functioneert optimaal wanneer kwaliteiten van de leden elkaar aanvullen, zowel op technisch inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Maar hoe pas je dit toe bij het selecteren van mensen voor een project? In hoeverre wordt hierin echt geluisterd naar de behoefte van de opdrachtgever? En hoe maken jij en je team op dit moment optimaal gebruik van elkaars krachten?

Een 20-tal vertegenwoordigers op directieniveau, afkomstig uit de bouwkolom, schoven aan bij het heerlijke ontbijt op onze kantoorlocatie ‘De Machinist’.Onder de professionele begeleiding van Caroline Broere (Adviesbureau Booms & Broere) en het instrument Real Drives, maakten we in korte tijd ieders belangrijkste drijfveer inzichtelijk. Maar een nog veel belangrijker resultaat was het inzicht dat binnen teams iedereen andere drijfveren heeft. En als je mensen aanspreekt op de dingen die hen drijft zal je je gezamenlijke doel beter en sneller bereiken.

Wij zijn er trots op dat we dit evenement mochten organiseren en zijn trots op ons netwerk dat aanwezig was. We bedanken nogmaals Caroline en kijken uit naar een volgende ‘Over een andere BOEG’!