Over een andere BOEG, de Lente-editie

Op donderdag 30 maart jl. was het weer tijd voor ‘Over een andere BOEG’. Een netwerkmoment, geleid door een interessante spreker die vervolgens het gesprek aangaat met betrekking tot een boeiend en relevant onderwerp.

Dit keer was het onderwerp: Pro-actief werken in een reactieve wereld. We leven in een wereld die continu reageert op haar omgeving. Een wereld van informatie, impulsen en digitalisering. Een wereld waarbij steeds minder zekerheid is en steeds meer flexibiliteit gevraagd wordt. Ook de bouwwereld reageert op deze tendens.

Yaron Loman heeft ons, buiten het geven van een boeiende presentatie, een aantal relevante vragen voorgelegd om een interactieve ochtend te bewerkstelligen. Yaron begeleid inmiddels al 20 jaar mensen en organisaties bij persoonlijke en professionele ontwikkelingsprocessen.

Wederom kijken we terug op een interessante ochtend vol kennisdeling en ontwikkeling. Mocht je interesse hebben om aanwezig te zijn bij de volgende editie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.