BOEG sponsort jou!

BOEG ziet werk als motivator. Pas wanneer omgeving, motivatoren en talent bij elkaar passen kan er bij iemand synergie en versnelling ontstaan. Lichamelijke beweging is hier, volgens BOEG, een belangrijk onderdeel van. Een gezond lichaam en een gezonde geest zorgen ervoor dat je lekker in je vel zit en beter presteert zowel op werk als in het leven daarbuiten. Vanuit deze overtuiging heeft BOEG dit jaar voor het eerst de BOEG CUP georganiseerd. Daarnaast helpt BOEG graag een handje bij sportieve activiteiten op/buiten de werkvloer. BOEG wil iedereen motiveren om sportief bezig te zijn. Dus…

Organiseren jullie een (zaalvoetbal)bedrijventoernooi?

BOEG helpt je met de organisatie door middel van dit document. Hierbij ontvang je een kant en klaar speelschema en een inschrijfformulier voor alle teams. Makkelijker dan dit wordt het niet!
Stuur het inschrijfformulier vervolgens door naar welkom@boeg.nl en BOEG zorgt voor voldoende hydratatie voor de deelnemers door het sponsoren van bidons! BOEG juicht alle vormen van sportiviteit toe. Daarom presenteert BOEG het toernooiformat. Deze vind je hier.