BOEGbeeld Sander Reijken

Sinds mei 2020 is Sander BOEGbeeld. Het is dus de allerhoogste tijd om hem beter te leren kennen. Wie is Sander, wat maakt hem Baas Over Eigen Geluk, op welk project is hij nu te vinden en waar moet hij altijd hard om lachen?

“Ik ben Sander Reijken en ik ben BIM modelleur W. Op dit moment kun je mij vinden bij Equans, voorheen Engie, op het VU MC waar ik werk aan de stoomleiding. Hier werk ik met AutoCAD en StabiCAD. Je kunt dus zeggen dat ik nu tekenaar W ben, maar als er een BIM project komt pak ik die gelijk op! Mijn verantwoordelijkheden op dit project zijn het uittekenen en uitdenken of alles in het pand past. Luchtinstallaties, CV, airco en sanitair horen hierbij en in het ziekenhuis heb je ook stoominstallaties; perslucht en medische gassen.”

Baas Over Eigen Geluk

“Door veel tijd met mijn familie door te brengen ben ik Baas Over Eigen Geluk. Meegaan naar een volleybalwedstrijd van mijn dochter, meehelpen in de caravan van mijn schoonouders, rummikubben met elkaar en eten bij mijn ouders die aan de overkant wonen. Ik heb momenteel de flexibiliteit om mijn werk- en vrije tijd zelf in te delen. Gisteren iets eerder weg en een andere keer wat langer doorgaan.

Als ik bijvoorbeeld iets moet uittekenen dan verdiep ik mezelf er helemaal in. Wat ga ik nou precies doen? Kan het wel en kan je die afsluiter wel zo dicht op de wand zetten? Ik probeer altijd zo secuur mogelijk te werk te gaan. Ik heb overal over nagedacht. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan, daarom kan ik nu goed onderbouwen waarom ik iets doe. Dit maakt dat ik goed ben in wat ik doe.

BOEG heeft een jong en dynamisch team. Ze zijn laagdrempelig, luchtig, hebben humor en daar houd ik van. Je moet wel van humor houden. Soms kruip ik voor de grap onder de tafel als iemand mij zoekt, maar daar kan niet iedereen om lachen.
Ik vind het fijn dat BOEG als werkgever achter mij staat. Als een project afgelopen is gaat BOEG aan de slag om samen met mij een nieuwe opdracht te vinden. De samenwerking dat ze mij zekerheid geven en dat ik het visitekaartje voor hen ben, vind ik fijn. Daarnaast houd ik van openheid en duidelijke communicatie. Tijdens een opdracht vind ik het belangrijk om iets goeds te kunnen neerzetten. Als er vertrouwen is draagt dat bij aan een fijne samenwerking.

De komende tijd wil ik mij verder ontwikkelen in dit vak. Ik heb niet direct de behoefte om vanaf volgende week de E tak te leren, maar het zou wel fijn zijn voor mijzelf als ik de E en W samen zou zien op een tekening. Wellicht in de toekomst?

Waar ik hard om moet lachen? Dat was laatst om een stukje van Jiskefet. Cabaret en dan vooral Hans Teeuwen vind ik erg leuk.”

Wat is jouw levensmotto?

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

BOEG heeft een gigantisch netwerk en daar zijn BOEGbeelden een belangrijk onderdeel van. Wij zetten dat netwerk in en delen kennis met elkaar! BOEGbeelden kiezen ervoor zich voor een langere periode aan BOEG te verbinden en werken van project naar project, passend bij zijn/haar ontwikkeling. Wij zijn pas blij als dat talent volledig tot zijn recht komt. Ben jij een BOEGbeeld? Bekijk alle BOEGbeeld vacatures hier of neem contact op voor een algemene kennismaking.