De weg naar Baas Over Eigen Geluk – Mahnaz

Adviseur Installatietechniek Mahnaz schrijft maandelijks een blog rondom het thema BOEGbeelden. In deze eerste blog vertelt ze waarom juist BOEGbeelden Baas Over hun Eigen Geluk zijn.

“Vanuit de visie van BOEG: Baas Over Eigen Geluk, vind ik het prachtig om mijn kandidaten te helpen bij het vinden van hun droombaan en andersom een opdrachtgever blij te maken met een nieuwe werknemer. Wat maakt dat iemand ECHT gelukkig is op werkgebied maar ook daarbuiten? Geluk kan voor de één een mooi salaris zijn en voor de ander het hebben van leuke collega’s. Werk beslaat een groot deel van je leven en daarom ben ik altijd nieuwsgierig naar wat de beweegredenen zijn in de zoektocht naar een nieuwe baan en wat werkgeluk voor een ieder betekent.

Het leuke aan mijn vak als adviseur werving & selectie bij BOEG vind ik het in contact staan met de mensen. Ieder persoon is uniek en heeft zo zijn eigen ambities. Binnen BOEG ga ik dan ook graag het gesprek aan met mijn netwerk en houdt ik mij op dit moment voornamelijk bezig met onze BOEGbeelden.

Onze BOEGbeelden zijn echt Baas Over hun Eigen Geluk. Zij kiezen bewust voor BOEG en gaan aan de slag op verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers binnen de installatietechniek. BOEGbeelden zijn dan ook onze collega’s in de markt en onderdeel van ons team. Wij zien elkaar niet dagelijks maar hebben regelmatig contact.

Sinds mijn start bij BOEG heb ik dan ook inmiddels een mooi netwerk kunnen opbouwen waarbij ik in contact sta met professionals binnen de Installatietechniek. Voor een aantal van deze contacten heb ik met veel plezier kunnen bijdragen aan hun werkgeluk en zijn zij inmiddels werkzaam als BOEGbeeld!”