Victoria Stanienda is adviseur Installatietechniek

September 2021 startte Victoria bij BOEG als commercieel trainee. Hier staat een periode voor 7 maanden voor. Ze had de ambitie om in 5 maanden alle doelen behaald te hebben, maar ze vloog door haar traineeship heen en na 2,5 maand was zij officieel adviseur in team Installatietechniek.

“Toen ik binnenstapte bij BOEG voelde het al snel als thuis. Een warm welkom en de collega’s die allemaal erg verschillend zijn, maar toch heel goed samen gaan. Iedereen accepteert elkaar en dat vond ik fijn. Ik heb geen afgeronde opleiding, maar BOEG heeft me echt de kans gegeven om hier te groeien. Ik pas echt goed bij BOEG!

Ik heb het traineeship af en toe als pittig ervaren, maar dat kwam doordat ik zelf zo snel ging. Dus de eerste maand was het vrij veel informatie om te verwerken. ’s Avonds thuis was ik echt kapot. De combinatie tussen de ondersteuning en daarnaast de vrijheid die je krijgt werkt voor mij goed. Je ontwikkelt snel een eigen manier van dingen aanpakken.

In het begin vond ik het vele bellen met mensen die je niet kent minder leuk. Je bent een band met je netwerk aan het opbouwen, maar je begint echt bij nul. Ik haalde daarentegen ontzettend veel energie uit alle informatie rondom Installatietechniek. Wat voor projecten lopen er en wat doen al die mensen in de Installatietechniek nou eigenlijk? Vroeger had ik deze interesse voor bouwkunde, omdat mijn vader echt uit de bouw komt. Maar hier wist ik dus nog vrijwel niks vanaf.

Het moment dat ik besefte dat ik al mijn doelen had behaald na 2,5 maand staat mij nog goed bij natuurlijk. Ook het moment dat ik voor het eerst op bezoek ging bij een klant springt er voor mij uit. Ik had natuurlijk met veel mensen telefonisch gesproken en veel achter de computer gezeten, maar als je bij een klant aan tafel zit zie je pas écht waar je iemand mee kunt helpen.

De komende periode wil ik focussen op productiviteit en ik wil meer geordend werken. Hoe kan ik mijn focus verdelen over verschillende zaken. Ik heb vaak nog dat mijn focus verschuift, me niet kan concentreren op meerdere dingen. Hierdoor kan ik nog meer uit mezelf halen in de toekomst.”