Vlogature business controller

Minimaal 1 keer per maand komt er een vlogature van BOEG online. Hierin wordt een interessante vacature kort toegelicht. De eerste vlogature van 2018 staat in het teken van ons nieuwe specialisme, Financieel. Ferani is namelijk op zoek naar een business controller uit de omgeving Amsterdam.

 

INTRODUCTIE

Voor één van de grotere bouwbedrijven in het land zijn wij op zoek naar een business controller in de omgeving van Amsterdam. Als business controller ben je de sparringpartner van de directie.

FUNCTIE

Als business controller heb je als taak om de directie te ondersteunen en adviseren in haar dagelijkse besluitvorming en belangrijke investeringen of projecten. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van de planning en control cyclus. Tevens analyseer je de efficiency, effectiviteit, inrichting en productiviteit van de bedrijfsprocessen. Je signaleert en informeert over bedrijfseconomische resultaten. Je verzamelt zelfstandig financieel economische informatie, beoordeelt en analyseert ontvangen overzichten en rapportages en licht deze toe aan het management.

EISEN

  • Minimaal HBO werk en denkniveau richting financieel
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met SAP
  • Vaardig in het verkrijgen, analyseren en presenteren van feiten
  • Proactief en communicatief vaardig

VOORWAARDEN

De opdrachtgever biedt een prettige werksfeer bij een gezonde onderneming, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en winstdeling. Daarnaast is het mogelijk om intern studies te volgen en jezelf te ontplooien.

EXTRA

Heb je interesse in deze vacature of wil je er meer over weten? Neem dan contact met mij op, ik wil graag met je kennismaken!