Werk als motivator! Wat motiveert Ton Koot (Tekenaar E)?

IMG_0103Ton is een geboren en getogen Rotterdammer en werkt sinds juni 2016 als Tekenaar E voor BOEG. Hij is zo’n 35 jaar werkzaam in de installatietechniek. Hij is gescheiden en de trotse vader van 2 kinderen. In zijn vrije tijd houdt hij van sporten en geniet hij van rock & blues!

Hij is nu werkzaam voor het Amphia ziekenhuis. Aannemersconsortium Four Care en Amphia tekenden voor de nieuwbouw van een topklinisch opleidingsziekenhuis dat, dankzij een sterk multidisciplinair concept, straks beter zorg zal gaan bieden aan patienten in en rondom Breda. Four Care consortium bestaat uit ENGIE Services, Unica, Trebbe en Van Wijnen.

Op dit moment is het project in de ontwerpfase en ligt de uitdaging om alles binnen de gestelde afmetingen in te tekenen. Er wordt veel gebruik gemaakt van 3d tekeningen.

Ton wordt op versfourcarechillende projecten ingezet. Hij heeft hierdoor met veel wisselende omstandigheden te maken. Zelf zegt hij hierover het volgende: “Die afwisseling spreekt me aan en daardoor blijf ik gemotiveerd. Hierdoor leer ik steeds meer nieuwe mensen kennen en wordt mijn netwerk sterk uitgebreid.”

Communicatie is van groot belang en daarom is Ton met zijn team verhuisd naar een bouwkeet, waardoor er kortere lijnen ontstaan met de medewerkers op de werkvloer.

Ton is via Linkedin bij BOEG terecht gekomen en ervaart BOEG als een jong en dynamisch bedrijf. BOEG onderscheidt zich door de laagdrempeligheid.

Over onderscheiden gesproken, Ton is lyrisch enthousiast over de fantastische locatie waar BOEG zich heeft gevestigd. Als Rotterdammer geniet hij hiervan. Uitkijkend op de Maas in een volledig authentiek pand. Dit was zijn antwoord op de vraag of wij hem een vraag niet gesteld hadden.

Aangezien de Olympische Spelen nog vers in het geheugen zit, vroegen wij ons af waarin Ton zou uitblinken mocht hij een deelnemer zijn aan deze Spelen. Hij zou het beste uit de verf komen in het onderdeel hardlopen. Alhoewel de uitdaging extra groot zal zijn daar in de hitte!