Ben jij een BOEGbeeld?

BOEGbeeld #9 is deze week gestart aan zijn eerste opdracht als BOEGbeeld. Edwin is al lange tijd bekend bij BOEG, maar we hebben juist nu de keuze gemaakt om ons voor lange tijd aan elkaar te binden. Nu horen we je denken: “Maar wat is dan precies een BOEGbeeld?” Dát leggen we graag aan je uit.

Kortgezegd kiezen jij én BOEG ervoor om voor lange periode een verbintenis aan te gaan. Je bent bij BOEG in dienst en werkt aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers, passend bij jouw ontwikkeling.

BOEG heeft een gigantisch netwerk waar jij een belangrijk onderdeel van bent. Wij zetten dat netwerk voor jou in en delen deze kennis met jou! Als BOEGbeeld kies je er dus voor om je voor een langere periode aan BOEG te verbinden en werkt op interim basis van project naar project.. Wij zijn pas blij als jouw talent volledig tot zijn recht komt.

Als BOEGbeeld loop je voorop in de markt, haal je het beste uit jezelf en ben je, net als wij, Baas Over Eigen Geluk. Om dit te bereiken ben je constant in ontwikkeling en werk je aan de mooiste projecten. BOEG begeleidt jou hierin.

Je krijgt een persoonlijk ontwikkelbudget en een belangrijk hulpmiddel: jouw persoonlijke BOEGreis, die we samen maken. Hierin worden jouw wensen en ontwikkelingen uitgestippeld. Bij BOEG hebben we korte lijnen, wij zijn er om jou optimaal te laten presteren. Wij snappen dat werk een belangrijk deel is van je leven en bijdraagt aan jouw geluk.