BOEGBEELD Edwin staat met beide benen op de grond

Wanneer Edwin voor het eerst bij BOEG langs is gekomen moesten we opzoeken! Maar vanaf 2018 is het contact erg goed en heeft collega Mahnaz hem begeleid naar verschillende opdrachten via BOEG. Vanaf 1 juni 2021 start Edwin als BOEGbeeld bij Hemubo en daarom leren we hem graag wat beter kennen.

“Ik ben modelleur E, maar eigenlijk zeg ik altijd modelleur E plus. Ik draag oplossingen aan, ben pro-actief, ik denk verder dan alleen mijn eigen werkveld. Vandaar de benaming modelleur E plus.”

Baas Over Eigen Geluk

“Gelukkig in mijn werk ben ik als de mensen om mij heen, net zoals ik dat doe, hun afspraken nakomen. Daarnaast wil ik uitgedaagd blijven worden. Woningbouw is redelijk nieuw voor mij, dus op dat vlak valt er nog veel te leren. Grote projecten, zoals ziekenhuizen zijn voor mij echt een leuke uitdaging.

BOEG voelt als een soort familie en absoluut niet zoals een gemiddelde werkgever/werknemer verhouding. Er wordt écht geluisterd en gekeken naar wat ik belangrijk vind. Ik heb er vertrouwen in dat BOEG een project vindt dat bij mij past.
Als ik op een project werk wordt er regelmatig contact gehouden tussendoor. Gaat alles goed? Kunnen we iets voor je betekenen? Dit zijn die kleine dingetjes die het hem doen.

Ik ben nu 57, heb mij de afgelopen jaren ontwikkeld tot waar ik nu sta en daar ben ik content mee. Natuurlijk leer ik wel graag dingen bij die bij mij helpen in mijn functie.

Als ik met pensioen ga verkoop ik mijn huis, koop ik een busje die ik ombouw tot een mini huisje op wielen en ga ik de wereld over reizen. Starten in Europa, want daar heb ik eigenlijk nog veel te weinig van gezien. Vervolgens kun je bij Turkije oversteken naar het Midden Oosten, de hele zijderoute richting China… Daar ben ik voorlopig wel even zoet mee. Met zonnepanelen op het dak en een waterzuiveringssysteem wil ik ook zelfvoorzienend zijn. Als backpacker in hart en nieren is dit echt mijn droom!”

Zou je liever kunnen vliegen of zou je liever onzichtbaar zijn?

“Geen van beiden! Ik zeg altijd: blijf jezelf, met beide benen op de grond en lekker down to earth.”

BOEG heeft een gigantisch netwerk en daar zijn BOEGbeelden een belangrijk onderdeel van. Wij zetten dat netwerk in en delen kennis met elkaar! BOEGbeelden kiezen ervoor zich voor een langere periode aan BOEG te verbinden en werken van project naar project, passend bij zijn/haar ontwikkeling. Wij zijn pas blij als dat talent volledig tot zijn recht komt. Ben jij een BOEGbeeld? Bekijk alle BOEGbeeld vacatures hier of neem contact op voor een algemene kennismaking.