Chenoa heeft haar BOEG traineeship succesvol afgerond

1 september startte Chenoa met haar traineeship bij BOEG. Vanaf dat moment heeft zij team Bouw ondersteund en inmiddels heeft zij het traineeship succesvol kunnen afronden en de stap kunnen maken naar adviseur werving en selectie in team Bouw.

“Het is een leerzame periode waarbij je vanaf dag 1 actief aan de slag gaat. Tijdens de 7 maanden van dit traineeship merk je dat je grote stappen maakt in het salesvak. Zo wist ik in het begin vrij weinig over de markt. Maar nadat ik zo’n 100 bouwkundige gesproken had wist ik precies wat de rollen inhouden, waar de aannemers gelokaliseerd zijn, naar welke functies mensen kunnen doorgroeien en wat de Bouw zo leuk maakt.

Een van de momenten dat er voor mij uitspringt als ik terug denk aan deze periode is natuurlijk mijn eerste plaatsing, een werkvoorbereider/BIM modelleur bij een aannemer in de regio Rotterdam. Supertrots was ik! Werkvoorbereiders zijn schaars, de vraag ernaar is groot en dat was gewoon mijn eerste plaatsing! Ik heb nog steeds veel telefonisch contact en ik ben langs geweest om zijn werkplek te bekijken en collega’s te ontmoeten.

Gedurende het traineeship krijg je rollenspellen, trainingen en natuurlijk de ruimte om veel vragen te stellen. Daarnaast werk je honderd procent mee met je collega’s. Er zijn verschillende targets die behaald moeten worden in de 7 maanden met als doel het doorgroeien naar adviseur werving en selectie. Ik ben er trots op dat ik deze targets al in 6 maanden heb behaald. Dit houdt onder andere in dat ik de komende klantbezoeken en kennismakingen nu met mijn eigen BOEG auto kan doen.”

Chenoa mag zichzelf nu officieel adviseur werving en selectie van team Bouw noemen. Fantastisch gedaan! Ze is 100% Baas Over haar Eigen Geluk.

Wil jij nou ook jouw commerciële kennis en vaardigheden uitbreiden door het volgen van een traineeship? Vanaf heden is er weer plek voor trainees. Bekijk hier wat het traineeship inhoudt en of jij past binnen het profiel.