Wanneer maakte jouw hart voor het laatst een extra sprongetje? – Mireille

Collega Mireille schrijft maandelijks een blog rondom een thema. Wanneer maakte jouw hart voor het laatst een extra sprongetje?

“Ken je dat gevoel, je hart maakt soms ineens een sprongetje van geluk.

Vanochtend was ik al vroeg wakker, sinds deze week krullen mijn mondhoeken bij het openen van de gordijnen gelijk de goede kant op. Weer een mooie dag met zon. Ook mijn thuiswerkplek voelt gelijk heel anders aan door het warme zonlicht dat naar binnen schijnt. Juist in de pittige tijd waar we met zn allen inzitten is het extra belangrijk om je geest, je mind en je mindset positief te beïnvloeden. Helemaal in ons vak, de arbeidsbemiddeling, is mindset de basis van je werk. Zijn het vaak al hele kleine dingen die je mindset positief beïnvloeden. Naast het prachtige weer gebeurde het de afgelopen weken een aantal keren door dierbaren waar ik al een lange tijd geen contact mee had gehad. Een vriendin waar ik een hele bijzondere periode in mn leven mee heb doorgebracht belde me voor een mooie samenwerking. Een oud collega die me ineens uit het niets belde, bij wie ik me altijd heel fijn voelde en waar ik zoveel van heb geleerd. En ineens ben ik in verband met het organiseren van een kennissessie voor onze BOEGbeelden weer in contact met een vroegere vriendin.

Ik kan je zeggen, dat geeft een stoot energie, het roept zoveel mooie herinneringen op en geeft dat extra gouden randje aan mijn dag. Dank Marlijn, Peter en Ivonne voor dat fijne sprongetje.

Wanneer maakte jouw hart door iets kleins dat sprongetje en ging je fluitend je dag door?”

#mindset #positieveflow #vitaliteit #BaasOverEigenGeluk