Bingewatch-waardige series

Het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven vraagt natuurlijk om het bingewatchen van jouw favoriete serie. Maar wat als je van deze serie alles al hebt gezien? Van het grote aanbod op Videoland en Netflix krijgt de gemiddelde Nederlander keuzestress. Daarom voorziet BOEG jouw met een top 5 bingewatch-waardige series op Netflix en Videoland.

  1. Mocro Maffia (Videoland)

   Dit is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
   Het eerste seizoen was een groot succes. Door het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven is seizoen 2 vervroegd te zien op Videoland. Vanaf vandaag zijn álle afleveringen te zien.

  2. Messiah (Netflix)

   In deze mysterieuze serie verricht een CIA-agent onderzoek naar een charismatische figuur die volgens zijn volgelingen wonderen kan verrichten. Is hij een god of een gevaarlijke oplichter?

  3. Night on earth (Netflix)

   De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen. Het zijn indrukwekkende beelden van moeder natuur. Op dit moment is dit een van de best beoordeelde Netflix series op IMDB.

  4. The Witcher (Netflix)

   Geralt van Rivia is een witcher, een lid van een uitstervende soort van gemuteerde, bovennatuurlijk sterke monsterjagers. Hij trekt als eenling door het continent en komt aan de kost door zich in te laten huren om op monsters te jagen. Zijn lot raakt verstrengeld met dat van tovenares Yennefer en dat van prinses Cirilla. Binnen een week was deze serie de best beoordeelde Netflix original serie ooit!

  5. The Good Doctor (Videoland)

   De Nederlandse, maar zeker niet mindere goede, versie van Grey’s Anatomy. De autistische top-chirurg  Shaun Murphy gaat aan de slag bij een prestigieus ziekenhuis en moet zien te dealen met vooroordelen van zijn collega’s. Zijn geniale medische kennis geeft hem een flinke voorsprong.

Wat is jouw favoriete serie? Laat het ons weten.