Estrella is BOEGbeeld projectcoördinator

Estrella is ons meest recente BOEGbeeld, maar al langer een goede bekende bij BOEG. Een BOEGbeeld is een collega die vast bij BOEG in dienst is en op projectbasis aan de slag gaat bij onze klanten. Geboren Amsterdamse, maar nu woonachtig in Lisse, vertelt in dit interview meer over zichzelf.

“Ik werk nu voor het project Nieuwe huisvestiging VWS RIVM/CBG bij MEET RIVM CBG B.V. onderdeel van Strukton groep. Mijn functie hier is projectcoördinator, maar zelf noem ik het eigenlijk manusje van alles of regelneef. Ik regel alles wat te maken heeft met de bouw van de installaties tot het financiële gedeelte en inkoop. Denk aan water, riolering, luchtkanalen en speciale gassen. Elektra en Meet&Regel techniek zit er niet bij, maar daar krijg ik wel regelmatig mee te maken.

Een typische dag als projectcoördinator bij MEET is eigenlijk niet te omschrijven, of wel! Een typsiche dag is er een waarvan je niet weet waar je aan begint en eindigt met de gedachte: wat heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan vandaag? Je kunt gerust een planning maken voor de dag. Die lukt 9 van de 10 keer, maar niets is zo zeker als de onzekerheid van een planning.”

Baas Over Eigen Geluk

“Je schouders eronder zetten, niks gaat vanzelf! Zo word je Baas Over Eigen Geluk. Ik denk dat je daarnaast kenbaar moet maken wat precies je wensen zijn. Als niemand weet wat jouw wensen zijn en waar je gelukkig van wordt kan niemand daar op anticiperen. Uiteindelijk kom je waar je wilt zijn.

Ik vind het normaal niet aan mijzelf om te zeggen waar ik goed in ben. Loop je dan niet een beetje naast je schoenen? Maar als ik iets moet zeggen dan is het regelen en coördineren. De bouw is een echte mannenwereld. Op sommige momenten is dat duidelijker dan op andere momenten. Ik heb wel eens meegemaakt dat er iemand écht niet met een vrouw wilde werken. Er wordt dan gedacht dat, in dit geval, ik niet de juiste kennis in huis heb. Maar de reactie achteraf als blijkt dat ik dat wél heb… die is geweldig!

Het eerste contact met BOEG is gelegd in 2014 en 2017/2018 ben ik voor het eerst bij BOEG in dienst gekomen en ging aan de slag bij SPIE. Een paar weken geleden ben ik officieel BOEGbeeld geworden. De stap naar erkenning is erg fijn. Verder is het voor mij ook nieuw en laat ik het allemaal op mij af komen. Én de mogelijke bonus aan het einde van het jaar is een leuk extraatje natuurlijk.

Vertrouwen is voor mij heel belangrijk, zowel bij een werkgever als een opdrachtgever. Afspraken zijn voor mij heilig. Daarnaast werksfeer en flexibiliteit. Ontwikkeling/verder studeren staat voor mij niet erg hoog op het moment. Op de werkvloer blijf ik me ontwikkelen en heb ik me handen vol aan dit project. Als dit project is afgerond, kan ik weer verder kijken.”

Wat is nou iets waar je altijd heel hard om moet lachen?

“Om Jochem Myjer kan ik heel hard lachen. Maar ook als ik bijvoorbeeld met vriendinnen in de trein zit en we kijken elkaar aan kunnen we zomaar de slappe lach krijgen. Echt gieren is dat.. de hele treinreis van 100km lang.”

BOEG heeft een gigantisch netwerk en daar zijn BOEGbeelden een belangrijk onderdeel van. Wij zetten dat netwerk in en delen kennis met elkaar! BOEGbeelden kiezen ervoor zich voor een langere periode aan BOEG te verbinden en werken van project naar project, passend bij zijn/haar ontwikkeling. Wij zijn pas blij als dat talent volledig tot zijn recht komt. Ben jij een BOEGbeeld? Bekijk alle BOEGbeeld vacatures hier of neem contact op voor een algemene kennismaking.