Stichting Jarige Job en BOEG

Woensdag 11 mei hebben we BOEG 10 jaar afgetrapt bij Stichting Jarige Job door een middag te helpen in de loods. We hebben met 25 collega’s 678 dozen ingepakt!

Jarige Job is een stichting die ervoor zorgt dat kinderen die in armoede opgroeien ook hun verjaardag kunnen vieren. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend, maar voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een (anonieme) verjaardagsbox t.w.v. € 35,- vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Jaarlijks vieren meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job.

BOEG is binnenkort ook jarig, 10 jaar! Elk jaar vieren wij onze verjaardag, maar dit jaar pakken we groots uit. We kwamen in contact met Stichting Jarige Job. Met de kennis dat er zoveel kinderen in Nederland hun verjaardag niet kunnen vieren was de keuze om onze verjaardag aan Jarige Job te koppelen niet meer dan logisch. Als wij onze verjaardag groots vieren, dan iedereen! 

In de komende weken brengen we ons netwerk en Jarige Job met elkaar in contact. We gaan daarom langs onze klanten om hen te bedanken voor de afgelopen 10 jaar te bedanken met een ‘Geef een feest’pakket. Ieder pakket dat wij weggeven aan een klant staat gelijk aan een verjaardagspakket voor een kind.

Komende maanden staat in het teken van BOEG 10 jaar en dus ook Stichting Jarige Job. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven.