BOEGbeeld Remko

“Als projectcoördinator is mijn werk heel divers. Ik ben bijvoorbeeld veel bezig met regeltechnische zaken, veiligheid, risicoanalyses en transport van apparatuur. Daarnaast hou ik mij natuurlijk ook bezig met de reguliere werkvoorbereiders taken. Momenteel werk ik aan een project in de farmacie. De fabriek, waar dierenmedicijnen geproduceerd worden, wordt uitgebreid met een faciliteit om medicijnen voor landen overzee te maken.

Het leukste aan werken op dit project vind ik het leerproces. Ik kom zoveel nieuwe dingen tegen! Daarnaast is het een ontzettend leuk team en een erg betrokken klant die elke vrijdag komt kijken en waar we lovende berichten van mogen ontvangen.”

BOEG ziet werk als motivator

“Waardering ontvangen van de opdrachtgever, in de vorm van complimenten. Dat werkt toch als mijn motivator!

Zo’n 15 jaar geleden, ver voordat BOEG bestond, heb ik een van de oprichters ontmoet. Het contact is altijd goed gebleven. Dus toen ik een paar jaar geleden op zoek was naar een nieuwe uitdaging ben ik weer hier terecht gekomen. BOEG kijkt goed naar mijn sterke eigenschappen en waar deze het beste ingezet kunnen worden.

Op werktuigbouwkundig gebied zou ik nog wel het een en ander willen bijleren. Ik weet globaal heel veel, maar mijn achtergrond ligt er niet.

Mij ’s nachts ergens voor wakker maken? Liever niet… de nacht is om te slapen.”