Een jarenlange samenwerking

… een samenwerking die al ver teruggaat. Hoog tijd om deze eens onder de loep te nemen! Hoe zien BOEG en Roodenburg elkaar, wat maakt deze relatie zo hecht en hoe zien zij de toekomst voor zich? Deze vragen hebben we voorgelegd aan Caesar Bethume, partner bij BOEG, en Eric Spek, directeur projecten bij Roodenburg. Caesar en Eric waren collega’s bij GTI en Eric was dan ook de eerste collega die door BOEG is bemiddeld bij Roodenburg.

“Dit was een bemiddeling waarvan we 100% zeker wisten dat het ging gebeuren voordat we überhaupt aan het proces waren begonnen. Hij past als geen ander bij Roodenburg. En dit klopte! Het getuigt van een goede samenwerking om dat ook uiteindelijk voor elkaar te krijgen.” Caesar

In de jaren daarna hebben BOEG en Roodenburg elkaar goed leren kennen. De waardering voor elkaars rol in het bemiddelingsproces maakt de relatie sterk. BOEG snapt Roodenburg en andersom. Zowel Roodenburg als BOEG snapt als geen ander dat mensen voorop staan. Zonder hen geen opgeleverd project en geen succes.

“Ze kennen de branche goed en ze kennen Roodenburg. Ze snappen dat kandidaten binnen de cultuur van Roodenburg moeten passen. De no nonsense benadering van BOEG ligt goed bij ons omdat wij hetzelfde in de wedstrijd zitten. BOEG heeft een goed netwerk en kan snel geschikte potentiële kandidaten voorstellen.” Eric

Roodenburg heeft de ambitie om te blijven groeien en daar horen ook nieuwe collega’s bij. De wens is zowel jonge als ervaren collega’s erbij te betrekken waarvoor BOEG wederom ingeschakeld is.

Door de samenwerking uit te diepen groeien BOEG en Roodenburg dichter naar elkaar. Met een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is trouw zijn aan elkaar belangrijk. Beide partijen zitten erin voor de lange termijn. Met deze overeenkomende ambities en het wederzijds respect van BOEG en Roodenburg is dit zonder twijfel een relatie voor nog vele jaren.