Kerstactie voor Stichting Jarige Job

In december hebben we onze jaarlijkse kerstclip opgenomen en gelanceerd. Met volle overgave hebben wij een prachtige 2.0 versie van Do they know it’s Christmas van Bandaid ingezongen. En eerlijk waar, het resultaat mag er zijn!

Maar om dit nummer nou uit te brengen zonder hier een goed doel aan te koppelen voelde, naast het origineel, niet goed. En wat is nou mooier om 2022 af te sluiten hoe we deze ook begonnen zijn?

Ieder jaar zijn er in Nederland kinderen die niet hun verjaardag kunnen vieren, omdat daar thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! In 2022 hebben wij met het hele team een recordaantal verjaardagsboxen ingepakt, hebben we onze relaties verrast met een geef-een-feest-pakket en tijdens ons feest hebben we geld opgehaald.

Én als afsluiter hebben we samen met ons hele netwerk het jaar mooi afgesloten met een actie rondom onze kerstclip. Met elkaar hebben we maar liefst 1000 likes opgehaald en in ruil daarvoor hebben we deze week een mooie cheque van € 1000,- mogen overhandigen aan Stichting Jarige Job.

Aan ons hele netwerk, ontzettend bedankt!