Verslag "Over een andere BOEG" Winter

Wakker worden in het HAKAgebouw met een stevige kop koffie en klein ontbijt dat is wat 11 genodigden deden afgelopen 24 januari. Met die stevige koffie en de Tramezzini werd de basis gelegd voor een goed gesprek. Een gesprek met een thema en een doel: Samen het “Over een andere BOEG” gooien.

“Over een andere BOEG” is een moment dat staat in het teken van kennisdeling, ontwikkeling en innovatie. Maar ook openheid, transparantie en elkaar een spiegel durven voorhouden. Samen even dwarsdenken.

De deurenkamer in het HAKA gebouw was wederom de inspirerende plek waar de groep bij elkaar kwam. Na een korte oefening om scherpte te brengen en een openingswoord van Christa Pattenier werd de ochtend geleid door Mirko Buining van Buining en Partners.

Deurenkamer
De deelnemers vormen een dwarsdoorsnede van de Bouw,- en Installatiebranche. Beleidsmakers, directieleden, projectmanagers en opdrachtgevers hadden de tijd genomen om kennis te delen en van elkaar te leren. Keuze was om voort te borduren op de eerste “Over een andere BOEG” met een aangescherpt thema: Een team functioneert optimaal wanneer kwaliteiten van de leden elkaar aanvullen, zowel op technisch inhoudelijk alsook op persoonlijk vlak. Maar hoe worden mensen geselecteerd voor een project en in hoeverre wordt hierin echt geluisterd naar de behoefte van de opdrachtgever?

Wat is het goed om te zien dat zonder uitzondering men vooruit wil, veranderingsgezind is en zich kwetsbaar durft op te stellen. Niet bang zijn om iets te zeggen waar de ander wellicht anders over denkt. Waardenvrij met elkaar van gedachten kunnen wisselen zonder dat er een project “tussen” staat, zorgt ervoor dat de zuivere wil tot verbetering naar voren komt.

Iedereen liep gevoed, met nieuwe ideeën en inspiratie, naar buiten. Zeker ook met het besef dat verandering kan beginnen bij een kleine groep; een mooi idee! Op naar een nieuwe “Over een andere BOEG” De datum staat.

Over samenwerking; over verantwoordelijkheid; over mensenwerk; over transparantie; “Over een andere BOEG”.

BOEG is een HR dienstverlener en levert maatwerk en mensenwerk vanuit een sterk en duurzaam netwerk. Wij geloven in de kracht en talenten van mensen. Het binden en verbinden van mensen in ons netwerk is ons vak. Dit doen we met een duidelijke en vernieuwende visie op werk.