Verslag over een andere BOEG

Het was even onwennig en best wel een beetje vroeg maar na een heerlijk ontbijt en een goede bak koffie was het snel opschakelen. Afgelopen donderdag 27 september was “Over een andere BOEG”.

“Over een andere BOEG” staat in het teken van kennisdeling, ontwikkeling en innovatie. Maar ook openheid, transparantie en elkaar een spiegel durven voorhouden. Samen even dwarsdenken.

Christa Pattenier opende de ochtend in het HAKA gebouw de thuisbasis van BOEG. Een bijzondere setting in de “deurenkamer” die een goede sfeer gaf voor deze bijeenkomst. Na de opening nam Mirko Buining de regie over. Aan tafel diverse rollen binnen het bouwproces. Beleidsmakers, projectmanagers, opdrachtgevers en bedrijfsleiders; een mooie dwarsdoorsnede van een project. Allen bijeen om te praten over een belangrijk thema: Een team functioneert optimaal wanneer kwaliteiten van de leden elkaar aanvullen, zowel op technisch inhoudelijk alsook op persoonlijk vlak. Wordt menselijk kapitaal goed ingezet waardoor faalkosten tot een minimum teruggebracht worden?

Aan de hand van stellingen werd het thema verkend. Dat een ieder aan tafel een visie heeft en ook worstelt met het thema was snel duidelijk. Dat het delen van jouw eigen visie en mening die van de ander maar ook die van je zelf aanscherpt was weer een mooie constatering. Wat is het goed om te zien dat binnen onze branche mensen snel in staat zijn zich open te stellen, vooruit willen en creatief willen zijn.

Een oplossing was niet het doel van “Over een andere BOEG” een zaadje planten wel. Wij denken dat dit gelukt is.

Over samenwerking; over verantwoordelijkheid; over mensenwerk; over transparantie; “Over een andere BOEG”.

BOEG is een HR dienstverlener en levert maatwerk en mensenwerk vanuit een sterk en duurzaam netwerk. Wij geloven in de kracht en talenten van mensen. Het binden en verbinden van mensen in ons netwerk is ons vak. Dit doen we met een duidelijke en vernieuwende visie op werk.