BOEGbeeld Joachim

Mijn collega van tweeënhalf jaar geleden, was destijds via BOEG bij mijn werkgever terechtgekomen. Toen ik daar weg wilde had ik nog geen idee waar naartoe, hij bracht mij in contact met een adviseur van BOEG. Een halfuur later had ik hem aan de lijn. Geen moment spijt van gehad!

Ik vind de sfeer binnen een bedrijf belangrijk, die moet positief zijn. Ik hou niet van negativiteit. Kritiek hoort er soms bij en daar kan je door groeien, maar in een constante negatieve sfeer kan ik niet werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om eerlijk tegen elkaar te zijn en voor elkaar klaar te staan. 

BOEG en haar werknemers stralen een hele vrolijke en open sfeer uit. Als je bij BOEG komt is het altijd gezellig. Het begeleidingstraject naar een nieuwe baan en en de tijd erna heb ik als heel goed ervaren. De adviseurs zitten er bovenop, maar alles gaat altijd in goed overleg. Ook is het fijn om één aanspreekpunt binnen de organisatie te hebben. We kennen elkaar goed, dat is makkelijk schakelen en dat voelt erg persoonlijk.”

BOEG ziet werk als motivator

“Wat mij motiveert zijn mijn collega’s, het team en het samen bouwen van iets moois. De weg ernaartoe kan soms wat turbulent zijn, maar het eindresultaat is alle hectiek en chaos waard.

Werkvoorbereider zijn is heel dynamisch. Je weet ‘s ochtends soms niet wat je ‘s middags te wachten staat. Vaak heb je een planning met dingen die je die dag wil doen. Soms heb je aan het eind van de dag van alles gedaan, behalve wat er op je planning stond. Deze dynamiek maakt het heel divers, echt een A tot Z baan, en dát is leuk. Uiteindelijk wil ik doorgroeien naar hoofd werkvoorbereider en projectleider.

Mij midden in de nacht wakker maken wordt lastig. Maar áls dit lukt, dan alleen voor een goed klassiek concert! Of Tom en Jerry, dat is echt mijn guilty pleasure. Hier kan ik echt tranen met tuiten om lachen.”