Gerard is een BOEGbeeld

“Via een oud collega ben ik, inmiddels alweer vijf jaar geleden, met BOEG in contact gekomen. Wat ik prettig vind is de openheid. Mijn collega’s bij BOEG staan altijd voor mij klaar. Ik hoef maar een vraag te hebben en deze is binnen no time opgelost en afspraken worden nagekomen. Dat geeft me een bepaalde rust en dat vind ik erg belangrijk.

In het begin was het werken op projectbasis wel wennen, ik moest echt een knop omzetten. Ik heb ervoor gekozen om niet meer een vaste plek op een kantoor te hebben, maar om op verschillende projecten te werken. Dit durfde ik aan omdat ik er het volste vertrouwen in heb dat BOEG mij aan de juiste projecten koppelt.

Nu werk ik als Engineer W op een uitdagend nieuwbouwproject. Ik werk de energiecentrale uit. De schema’s zijn nu bekend, deze moeten uitgewerkt worden met de juiste componenten, daarbij doe ik de positiebepaling en het aansturen van de BIM modelleurs. Daarnaast schakel ik veel met mijn direct leidinggevende en andere disciplines.

Ik denk dat dit project wel mijn favoriete project gaat worden. Het is zo groot en voor mijn gevoel het mooiste project in Nederland van dit moment.”

BOEG ziet werk als motivator

“Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik merk dat ik het goed doe. Als je iets goed doet en je krijgt hier waardering voor, dat motiveert mij het meest. 

Ook ík zou na het winnen van een miljoen groter willen wonen, maar wél in dezelfde omgeving. De rest zou ik apart zetten voor mijn kinderen. Mij ’s nachts ergens voor wakker maken? Dat liever niet, ik hecht veel waarde aan mijn nachtrust. Maar als het dan móet, mijn hobby bridgen. En lekker eten, dat ook!”