Ontmoet BOEGbeeld Rob

BOEG ziet werk als motivator.

“Het werken aan verschillende projecten houdt mijn werk dynamisch. Ik ontmoet steeds nieuwe mensen en je komt vaak ook weer ‘oude bekenden’ tegen. Werken op verschillende locaties is, naast dat het leuk is, erg leerzaam. Of het nou gaat om software of een stukje techniek, bij elk project pak je weer het een en ander aan kennis mee. Dit is mijn motivator.

In mijn huidige functie werk ik als BIM-modelleur E, wat inhoud dat ik een elektrotechnisch ontwerp uitwerk in een 3D model. In dit model kun je allerlei technische gegevens verwerken. Dit doe ik op een bouwlocatie en werk mee aan de vernieuwing van een winkelcentrum in Leidschendam.

BOEG is een organisatie waar je serieus genomen wordt. Regelmatig komt er een collega op bezoek om te kijken hoe alles gaat. Of als ik een vraag heb wordt deze vaak dezelfde dag nog beantwoord en dat werkt erg prettig. Alles is bespreekbaar, van ambities en trainingsmogelijkheden tot het soort projecten waar je aan wilt werken of gewoon eens een belletje om te vragen hoe het gaat.

Een miljoen zou ik, heel cliché misschien, besteden aan een andere woning. Daarnaast zou ik een aantal dierbare mensen om mij heen in het zonnetje zetten. Én naar een camping in Frankrijk. Voor een verse kop koffie daar, daar mag je me voor wakker maken!”