BOEGbeeld Mitch

“Wat ik juist leuk vind aan mijn werk als projectcoördinator is het organiseren van werkzaamheden en de controle hebben. Ik moet zeggen dat ik misschien wel een tikkeltje autistisch ben wat betreft het controle hebben, maar ik denk dat ik er daardoor juist heel erg goed in ben.”

BOEG ziet werk als motivator

“In de 2e klas van de middelbare school moest ik wat kiezen. Ik vond installatietechniek heel erg leuk en toen ben ik daarin verder gaan leren. Het leukste vind ik toch wel dat je er stiekem altijd mee bezig bent. Als ik een huis in loop kijk ik automatisch naar de radiatoren en vloerverwarming. Hierdoor merk ik toch wel dat mijn interesse hier echt ligt.

Zo’n 5 jaar geleden was er het eerste contact met BOEG. Het contact is altijd gebleven en toen ik het bij mijn vorige werkgever niet meer naar mijn zin had, heb ik bij BOEG aangeklopt omdat ik graag BOEGbeeld wilde worden. Je voelt je echt onderdeel van het team. En dat terwijl je elkaar niet dagelijks ziet, dat had ik in eerste instantie niet verwacht.

Ik ben pas geleden verhuisd, maar mocht ik ooit een miljoen winnen verhuis ik waarschijnlijk weer! Naar een wat groter huis, met oog op de toekomst.”