Het 1e financiële BOEGbeeld Suradj

“Toen ik vorig jaar door Femke benaderd werd op LinkedIn werd ik eigenlijk als eerste geprikkeld door de naam BOEG, die viel op! Van de LinkedIn pagina van BOEG werd ik enthousiast door alle filmpjes die een interactieve en persoonlijke sfeer gaven. Deze sfeer werd bevestigd na een gesprek met Femke en Mandy, er was gelijk een klik. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken toen ik gevraagd werd om het eerste BOEGbeeld voor BOEG Financieel te worden.”

BOEG ziet werk als motivator

“Ik vind het belangrijk dat ik erkenning krijg in mijn werk en een compliment krijgen als ik iets goed doe is fijn. Daarnaast zorgt goed samenwerken met collega’s en wederzijds respect dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Bij mijn huidige opdrachtgever, Van Oord in Rotterdam, werk ik als P2P medewerker. Dit staat voor procure to pay. Mijn taken bestaan voornamelijk uit het registreren en behandelen van facturen. Vrij snel na mijn start bij Van Oord heb ik heft in eigen handen genomen en aangegeven dat ik graag meer verantwoordelijkheden wil. Nu houd ik mij ook bezig met procesbeschrijvingen. Twee nieuwe collega’s hebben hier zelfs al gebruik van gemaakt tijdens het inwerktraject.

Dat ik in de finance terecht ben gaan werken is geen verrassing. Mijn broer is accountant en ook mijn zus heeft accountancy gestudeerd. Ik ben al sinds kleins af aan goed met cijfers! Uiteindelijk wil ik de groei maken naar controller. In de praktijk kan ik genoeg ervaring opdoen om deze stap over een paar jaar te kunnen maken.

Ik heb niet echt een guilty pleasure. Maar voor lekker eten, met name Surinaams eten, en voetbal kun je mij altijd wakker maken! Als ik met mijn familie Surinaams eten ga halen bestel ik het liefst de hele menukaart!”