In 7 maanden leren mensen gelukkig te maken?

Wij zien werk als motivator. Maar wat wordt hier nou precies mee bedoeld? Je werkt het grootste gedeelte van je leven, dat is een gegeven. Als jij met een glimlach naar je werk gaat en met een glimlach thuiskomt motiveert dit jou in je werk en ook daarbuiten. Als adviseur bij BOEG kun jij dit ook voor anderen realiseren! Je bouwt aan een eigen netwerk van klanten en kandidaten die dankzij jou de motivator vinden in hun werk en daarbuiten.

Jij? Hebt een enorme drive om jezelf te ontwikkelen bij een commerciële organisatie in een commerciële functie.

Wij? Stomen jou klaar voor BOEG. In deze te gekke periode doorloop jij jouw persoonlijke BOEGreis en heb jij zelf invloed op jouw succes en beloning.

BOEG heeft per 1 september plek voor totaal 3 trainees. Het commercieel traineeship van BOEG is een leerzame periode van 7 maanden waarin jij klaar wordt gestoomd voor de rol van adviseur werving en selectie. In deze maanden staat jouw ontwikkeling centraal. Je brengt namelijk jouw verkregen kennis direct in de praktijk. Daarnaast worden jouw behaalde successen beloond. Doorloop je de 7 maanden met succes? Dan doet BOEG jouw uiteraard een passend voorstel voor de periode erna.

Meer weten? Check de hele vacature en reageer. Hopelijk kunnen gaan we snel de strijd aan in een potje tafelvoetbal of airhockey!