De zomer van BOEG

De hittegolf van 2020 zit erop, de meesten zijn terug van hun welverdiende vakantie en de scholen gaan langzaam weer open. Kortom, het einde van de zomerperiode is in zicht! Vaak wordt dit gezien als een periode waar weinig gebeurd. Maar niks is minder waar. We nemen je mee in de zomer van BOEG.

Thuis vs. kantoor

Vanaf 1 juni ging niet alleen de horeca in Nederland weer open. Ook BOEG heeft vanaf 1 juni langzaam maar zeker het thuiswerken weer ingewisseld voor het werken op kantoor. We hebben hier gelukkig alle ruimte om op veilige afstand van elkaar te werken. We blijven natuurlijk flexibel in de kennismakingsgesprekken en andere afspraken. Dit kan nog steeds door middel van videobellen. Om jou het echte BOEG gevoel te geven nemen we je tijdens een videogesprek digitaal mee door ons kantoor en krijg je een korte presentatie over BOEG. Wil je wel langskomen op kantoor? Dan kan dit contactloos, op gepaste afstand en met ontsmette handen.

De berg op

Het is voor de meesten geen verrassing dat wielrennen en BOEG hand in hand gaan. In juli zijn Jan en Caesar weer op pad geweest. Dit keer richting Frankrijk. Daar hebben zij, gekleed in de welbekende BOEG fietspakjes, een aantal bergen getrotseerd. Na flink trappen hebben zij de top van onder andere de Alpe d’Huez en de Col du Galibier weten te bereiken.

Executive Search

BOEG Financieel is ook gestart met een nieuwe dienst, Executive Search. Een uitdaging vinden waarbinnen werk daadwerkelijk een motivator is, dat is ons streven en wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van hoger opgeleide executives in Finance. Een logische volgende stap om deze dienst aan te bieden binnen BOEG Financieel. Denk hierbij aan functies als (senior) business controller, finance manager en CFO.

Nieuwe collega’s

We sluiten af met een vooruitblik van wat er gaat komen. Om te beginnen starten er 1 september maar liefst 3 nieuwe collega’s! Amin gaat aan de slag als adviseur werving & selectie. Sabrina en Chenoa starten als commercieel trainee. In een periode van 7 maanden zullen zij al meewerkend opgeleid worden tot adviseur bij BOEG. Wil jij weten hoe dit gaat? Houd LinkedIn in de gaten, daar kun je hun 7 maanden op de voet volgen.

Aankomende events

Helaas hebben we door de de regelgeving rondom Corona ook een aantal zaken moeten heroverwegen, zoals de jaarlijkse BOEG bbq en Over een andere BOEG. De bbq is uitgesteld tot een nader te bepalen moment, zodat we wel op een verantwoorde manier bij elkaar kunnen komen. Over een andere BOEG staat voor het delen van kennis uit onverwachte hoek binnen ons netwerk. Dit gaat door! Maar dan in een andere vorm dan je gewend bent. Hierover krijgen de genodigden binnenkort bericht.