De 1e maand van trainee Chenoa

Op 1 september zijn Chenoa en Sabrina bij BOEG begonnen aan hun commerciële traineeship. In een periode van 7 maanden worden zij al werkend opgeleid tot adviseur werving en selectie. Gedurende deze 7 maanden nemen wij jou mee in hun BOEGreis. Hoe gaat het hen af en waar kijken zij naar uit?

Vandaag vertelt Chenoa over haar eerste maand bij BOEG.

“Adviseur Mike is een oud collega van mij. Hij wist dat ik de opleiding Sales en accountmanagement volg en op dat moment niet zo goed op mijn plek zat bij mijn werkgever. Hij vertelde over het traineeship bij BOEG en kort daarna had ik een telefonisch gesprek en een kennismaking op kantoor.

Het traineeship sluit goed aan bij mijn opleiding. Ik ga een dag in de week naar school en kan binnen BOEG mijn opdrachten voor school uitvoeren. Daarnaast vind ik de sfeer binnen BOEG fijn. Bij de eerste kennismaking was de ontvangst al informeel en gemoedelijk. De collega’s die ik toen ontmoette gaven mij een warm welkom. Dit bij elkaar maakte dat ik graag bij BOEG wilde komen werken.

Het leukste van de afgelopen maand vond ik alle live momenten, zoals kennismakingen met kandidaten en een klantbezoek. Je leert veel van deze momenten omdat je dan met een collega kan meekijken hoe hij/zij dit doet. Gesprekken met klanten en kandidaten vind ik heel leuk om te doen.

Natuurlijk heb ik ook wel een moment gehad dat het niet zo lekker ging. Dan kreeg ik een hele dag niemand telefonisch te pakken en lukte het daardoor ook niet om kennismakingsgesprekken in te plannen. Hoe ik mezelf herpakt heb? Muziek luisteren en even iets ander doen werkt bij mij het beste! Hierna kan ik met frisse energie weer verder.

De eerste maand zit er alweer op. Voor de komende maanden kijk ik uit naar nog meer live/online momenten, samen met collega’s. Uiteindelijk hoop ik deze natuurlijk zelf te kunnen doen, want ik kijk uit naar het uitbreiden van mijn netwerk en het onderhouden van alle contacten die ik leg.”

Kennismaken met Chenoa of haar succes wensen in de komende maanden? Geef haar gerust een belletje of stuur eens een berichtje. Haar contactgegevens vind je hier.

Ben je ook benieuwd hoe Sabrina haar eerste maand heeft ervaren? Binnenkort vertelt zij hier ook over en dit zal ook op de website te vinden zijn.